Eddie Murphy отново влезе в ролята на "Ченгето от Бевърли Хилс"

14 декември 2023
Eddie Murphy
Снимка от БГНЕС

Eddie Murphy се завръща в нов филм от поредицата "Ченгето от Бевърли Хилс". Наскоро беше съобщено, че се работи по четвърто продължение на комедията за полицай Аксел Фоули, а днес беше пуснат и първият тийзър трейлър на продукцията.

Новият филм се казва "Ченгето от Бевърли Хилс: Аксел Ф." и ще излезе в една от стрийминг платформите следващото лято.

Режисираният от Mark Molloy филм ще се появи около 30 години, след като през 1994 г. беше пуснато третото продължение. Judge Reinhold и John Ashton също се завръщат в ролите си на лейтенант Били Розууд и сержант Джон Тагърт. Сред новите попълнения в актьорския състав са Joseph Gordon-Levitt и Kevin Bacon. 

Murphy говори пред сп. People за това какво е да се завърне към франчайза десетилетия по-късно:

“Това е наистина физически филм и трябваше да правя някои физически неща. Аз обичам да съм на дивана, не ми харесва да подскачам наоколо, да стрелям и да тичам. А трябваше да подскачам наоколо, да стрелям и да тичам. И в резултат... към края на филма имах шина на коляното и гърбът ме боли. Но филмът ще е специален". 

Продуцентът-ветеран Jerry Bruckheimer, който стои зад първите два филма от поредицата "Ченгето от Бевърли Хилс", също е част от екипа на четвъртата лента. 

Работата по проекта започна след години разработване, продукционни проблеми и преработки на сценария.

Новини