Ellen Pompeo намалява участието си в “Анатомията на Грей”

Актрисата ограничава значително присъствието си в медицинската драма

04 август 2022
social
Снимка от facebook

Ellen Pompeo намалява участието си в “Анатомията на Грей”, за да се фокусира върху нов проект. 52-годишната актриса ще продължи да изпълнява ролята на Мередит Грей в медицинската драма и в предстоящия 19-и сезон, но ще се появява на екран значително по-рядко. По-точно, тя ще участва само в 8 от над 20-те нови епизода на сериала.

Актрисата остава изпълнителен продуцент, а снимките започват тази седмица с няколко нови попълнения в актьорския състав. Премиерата е насрочена за 6-и октомври.

Междувременно Pompeo ще се снима в лимитиран сериал от 8 епизода за стрийминг платформата Hulu. Оттам съобщиха, че "драмата е базирана на реални събития. Става дума за историята на двойка от Средния Запад, която осиновява 8-годишно момиченце с рядко заболяване, което спира растежа. Те отглеждат момичето със своите три биологични деца, но с времето започват да си мислят, че тя не е точно това, за което се представя. Докато се съмняват в нейната история, родителите са изправени и пред трудни въпроси за самите себе си, и попадат в битка, която се води в таблоидите, в съдебната зала и в рамките на брачния им живот". 

 

Новини