Elton John e заразен с коронавирус

74-годишната рок легенда отмени два концерта

25 януари 2022
social
Снимка от БТА

Elton John e заразен с коронавирус и затова отлага два концерта в Далас, които трябваше да се състоят във вторник и сряда.

“Здравейте всички, искам да ви уведомя, че съм се заразил с коронавирус и затова трябваше да насроча шоутата ми в Далас", написа John в Instagram Story, “Ако имате билети, ще получите известие за новите дати скоро. Винаги е много разочароващо да местиш шоута и много се извинявам на всички, на които причинявам неудобсво, но трябва да обърна внимание на собствената си безопасност, както и тази на моя екип".

74-годишната рок легенда добави, че е ваксиниран и с поставена бустерна доза, и има съвсем леки симптоми, затова е оптимист, че ще е добре за концертите, които му предстоят през уикенда в Литъл Рок, Арканзас, и в Оклахома Сити.

Мащабното прощано турне на John “Farewell Yellow Brick Road” стартира през 2018 г. То беше прекъснато за две години заради пандемията, а преди няколко месеца музикантът падна и нарани бедрото си, което наложи отлагането на европеската част от обиколката за 2023 г.

Миналата година John заяви, че иска да спре с турнетата, за да може да прекарва повече време със съпруга си и двете им деца.

Новини