Miley Cyrus се е заразила с коронавирус

Според певицата си е струвало

02 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

Miley Cyrus се е заразила с коронавирус, но според нея “определено си е струвало”.

Певицата наскоро се завърна в САЩ след няколко участия на музикални фестивали в Южна Америка и сега сподели, че тестът ѝ за Covid-19 е положителен.

“С пътуването по света, изявите пред 100 000 души всяка вечер и срещите със стотици фенове всеки ден, шансовете да се заразиш с Covid са доста големи. С коронавирус съм, но определено си струваше”, написа тя в Twitter. 

По време на спирките от музикалната ѝ обиколка в Колумбия, Чили, Бразилия и Аржентина Cyrus беше заснета да се среща с фенове зад сцената на концертите ѝ и да се приближава към тълпите от публика по време на изпълнения като “Wrecking Ball”, “Party in the U.S.A” и на песни от последния ѝ албум “Plastic Hearts”.

Диагнозата означава, че звездата няма да участва в парти за гледане на церемонията на наградите “Грами” в неделя. Събитието е благотворително и събира средства в подкрепа на момичета, жертви на насилие.

“Много е гадно, защото това е кауза, която е изключително важна за мен и за моя приятел Steven Tyler”, написа Cyrus по този повод. Тя добави: “Чувствам се добре, така че не се тревожете за мен! Съжалявам, Steven! Ще трябва да го оставим за друг път!”. 

Cyrus открито подкрепя ваксинацията срещу коронавируса. След Супербоул миналата година, където пя на едно от множеството звездни партита, тя публикува писмо до феновете, в което пише “Всеки от нас може да помогне в борбата срещу пандемията като се ваксинира. Заедно можем отново да направим преживяването от музиката на живо реалност”. 

Заразяването с коронавирус не е единственият неприятен спомен от обиколката на Cyrus в Южна Америка. Докато пътуваше за участие на фестивал в Парагвай миналата седмица самолетът ѝ беше ударен от мълния и се наложи аварийно кацане. Пострадали нямаше, но заради инцидента тя не успя да стигне до дестинацията си. В крайна сметка двудневният фестивал беше отменен заради лошото време.

Новини