Elton John пусна видео към “Finish Line” със Stevie Wonder

Акцент в клипа са важни моменти от човешкия живот и от тяхното приятелство

11 март 2022
social
Снимка от БТА

Elton John публикува ново видео към дуета си със Stevie Wonder “Finish Line”. Песента е от албума със звездни колаборации на британския музикант “The Lockdown Sessions”, който излезе миналата година. 

Акцент в клипа са важни моменти от човешкия живот, представени с кадри от различни поколения, както и тежки изпитания, които показват силата на човешкия дух. Видеото напомня и за дългогодишното приятелство и творческо партньорство на Elton John и Stevie Wonder (двамата са си партнирали в миналото в песни като “That’s What Friends Are For” и “I Guess That’s Why They Call It the Blues”). 

В Деня на музикалните магазини (Record Store Day) на 23-и април John ще издаде лимитирано издание на “The Complete Thom Bell Sessions”. Колекцията от 6 съвместни парчета с автора и продуцент от Филаделфия е записана през 1977 г. и включва първия сингъл на британската легенда в топ 10 на американската класация “Mama Can’t Buy You Love”. 

Междувременно John продължава с мащабното си прощално турне “Farewell Yellow Brick Road”, което започна през 2018 г. и беше забавено заради пандемията. Множество концерти са насрочени в Европа и САЩ през тази и следващата година.

 

Новини