Rolling Stones пускат нов сингъл с Lady Gaga и Stevie Wonder

26 септември 2023
The Rolling Stones
Снимка от БГНЕС

Rolling Stones ще ни зарадват тази седмица с нова песен от предстоящия си албум "Hackney Diamonds". Става дума за парчето "Sweet Sounds Of Heaven", записано с участието на Lady Gaga и Stevie Wonder.

Легендарните рок музиканти съобщиха на 6-и септември, че ще издадат първия си албум с нова музика от 18 години. "Hackney Diamonds" е под номер 24 в дискографията на бандата. Заедно с подробностите за него те представиха и водещия сингъл "Angry". 

Стана ясно, че освен Gaga и Wonder, в парчета от новия запис участват също Paul McCartney, Elton John и бившия басист на Stones, Bill Wyman.

Сега рок ветераните споделиха кратък откъс от "Sweet Sounds Of Heaven" в социалните мрежи и обявиха, че ще пуснат цялата песен като сингъл на 28-и септември. 

По-рано в интервю Mick Jagger обясни как се е стигнало до участието на музиканта от Beatles, Paul McCartney, в "Hackney Diamonds".

“Предложихме му да свири в една пънк песен. Не бях сигурен как ще се получи, но той наистина го направи страхотно и му хареса много. И каза  "Страхотно е да свириш с група!”.

"Hackney Diamonds" ще излезе на 20-и октомври. 

Jagger намекна също, че бандата вече работи по следващия си албум.

 

Новини