Емоционален трейлър на документалния филм за Selena Gomez

“My Mind & Me” ще отведе феновете на едно много лично пътуване в живота и кариерата на звездата

21 септември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Емоционално и много лично пътуване през най-добрите и най-тежките моменти от живота на Selena Gomez предстои за феновете в новата документална продукция за звездата. 

Певицата и актриса сподели трейлър на “My Mind & Me”, който обхваща изминалите шест години от живота ѝ. Видеото показва монтаж от кратки кадри от различни ситуации, в които 30-годишната Gomez се усмихва или избухва в плач. 

В публикацията си в социалните мрежи тя написа: "Моят ум и аз. Понякога не се разбираме много добре и става трудно да дишам… Но не бих променила живота си”. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

В коментарите знаменитости като Julia Michaels и Paris Hilton изразиха подкрепата си за Gomez.

"След години в светлината на прожекторите, Selena Gomez достига до неподозирани върхове на славата. Точно когато тя достига до нови висоти обаче, неочакван обрат ще я обгърне с тъмнина. Тази уникална, сурова и лична документална продукция обхваща нейното шестгодишно пътуване към нова светлина”, се казва в описанието на историята.

Филмът излиза на 4-и ноември, а режисьор е Аlek Keshishian, който стои и зад “Madonna: Истина или предизвикателство” от 1991 г.

 

 

Новини