Enrique Iglesias е най-добрият латино изпълнител на всички времена

За бляскавата си кариера музикантът ще получи специалнта награда на Billboard

20 октомври 2020
social
Снимка от facebook

Enrique Iglesias ще бъде почетен като най-добрия латино изпълнител на всички времена на предстоящите награди за латино музика на Billboard. Изпълнителят на "Hero" ще получи почетното отличие в центъра BB&T в Сънрайз, Флорида, като признание за бляскавата му кариера.

За годините на музикалната сцена 45-годишният Iglesias е продал над 180 милиона копия от записите си. Музиката му е стриймвана 19 милиарда пъти, а видеата му са гледани 17 милиарда пъти. Над 10 милиона души са присъствали на концертите му по света.

Очаква се следващата година испанският певец отново да тръгне на турне. "Enrique е емблематичен изпълнител, глобална звезда, първокачествен професионалист, и най-важното - удивително човешко същество. Тази заслужена награда е свидетелство за неговото трайно въздействие и влияние", се посочва в изявление на Afo Verde, президент и главен изпълнителен директор на "Sony Music Latin Iberia".

В личен план Enrique Iglesias и дългогодишната му партньорка, бившата звезда на тениса Anna Kournikova, отглеждат трите си деца - 2-годишните близнаци Lucy и Nicholas и 8-месечната Mary.

Новини