Erykah Badu поиска от Jay-Z да я защити от Beyoncé

21 март 2024
Beyonce
Снимка от Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Представител на Beyoncé защити певицата от критиките на Erykah Badu към последната фотография за новия ѝ албум "Cowboy Carter". 

Преди ден мегазвездата сподели снимка за обложката на предстоящата кънтри колекция, на която язди бял кон и развява американското знаме. Снощи пък се появи втора снимка, като продължение на първата, на която певицата е гола, покрита само с лента с надпис "actii Beyoncé", a от главата ѝ се спускат плитки украсени с бели и червени мъниста, които образуват нещо като лента на челото ѝ. 

Erykah, която често носи косата си в този африкански стил, сподели снимката на Beyoncé в своя Instagram Stories и написа "Hmmm". След това в бившия Twitter тя помоли съпруга на Beyoncé, Jay-Z, да се намеси срещу копирането на визията ѝ.

"До Jay-Z. Кажи нещо, Jay. Ще позволиш ли на тази жена да ми причини това??", като накрая добави емоджи със смеещо се лице.

Beyoncé и Jay-Z не отговориха на намека на Erykah, но дългогодишната представителка на Beyoncé, Yvette Noel-Schure, го направи като публикува в своя Instagram акаунт видеомонтаж с множество кадри от различни периоди в кариерата на изпълнителката на "Crazy In Love", включително от периода ѝ в Destiny's Child, на които косата ѝ е оформена в различни прически с подобни африкански плитки.

Erykah не е единствената, която е недоволна от обложките на новия албум на Beyoncé. Вчера рапърката Azealia Banks се впусна в дълга тирада в своя Instagram акаунт, като обвини певицата, че се опитва да прилича на "бяла жена".

"Cowboy Carter" ще излезе на 29 март.

Magic - Музиката, която обичаш

 

Новини