Фенове пяха вместо Lewis Capaldi след като той получи пристъп на сцената

24 Февруари 2023
Lewis Capaldi
Снимка от БГНЕС

Фенове във Франкфурт, Германия, пяха вместо Lewis Capaldi на концерта му във вторник вечерта, след като певецът получи пристъп с тикове, едно от проявленията на заболяването му "синдром на Турет".

По време на последната песен на изпълнителя за вечерта, “Someone You Loved”, която е и неговия най-голям хит, главата и рамото на Capaldi започнали да потрепват, което видимо го затруднило да продължи да пее, макар той геройски се опитал да се справи. В крайна сметка обаче той отстъпил встрани от микрофона, а публиката в залата продължила изпълнението. 

В социалните мрежи бяха публикувани клипчета от специалния момент. На тях се вижда и как той хвърля към феновете останало при него перце от китарата му. 
 

Това не е първият случай, когато Capaldi получава пристъп по време на концерт. Миналия месец той успокои публиката на шоуто му в Белфаст, Северна Ирландия: “Може да видите, че потрепвам малко. Няма за какво да се тревожите - страдам от Турет. Добре съм, всичко е наред. Просто потрепвам лекичко".

Певецът разкри за диагнозата си през септември миналата година. Тогава той каза, че най-после е получил обяснение за внезапното и неконтролируемо потрепване на рамото, което забелязал, че има, докато гледал свои интервюта от 2018 г. до установяването на заболяването. 26-годишният изпълнител решил да сподели информацията за състоянието си, за да спре слуховете, че неволните потрепвания на тялото му са в резултат от употреба на наркотици. 

Новини