Фенове похвалиха Billie Eilish - певицата пътува в икономична класа

24 август 2023
Billie Eilish
Снимка от БГНЕС

Фенове похвалиха Billie Eilish за това, че пътува в икономична класа в самолет, въпреки че е известна певица. 

В социалната мрежа TikTok стана популярно видео, заснето от почитател на звездата, който забелязал Billie на полет на Брюкселските авиолинии. Тя била разпозната по шапката си на сини звезди, а за доказателство в клипчето са добавени снимки на певицата с нея. Самата Eilish сподели наскоро в Instagram story селфи на летище, на което е със същата шапка. 
 

@williambossanova Pov: you're in a plane with Billie (Still cant believe wtf just happened) #billieeilish #billie #finneas #billieelishfan #billieeilishedits #billieeilishconcert #billieeilishszigetfestival #billieeilishpukkelpop #maggiebaird #patrickoconnell ♬ Beyonce x My Husband x Casa Di Remix - CasaDi

В коментарите към видеото феновете не спестистиха похвалите за това, че певицата не пътува с бизнес класа, а е избрала да е сред обикновените хора. Имаше и такива, които напомниха, че Eilish е приела опазването на природата като своя кауза и затова рядко използва частни самолети, когато пътува. На 30-и август тя ще участва в събитие, посветено на опасността от климатичните промени, което ще се проведе в Лондон.  

Все пак става ясно, че авторът на видеото се е опитал да мине покрай седалката на Billie под предлог, че отива до тоалетната, но от персонала на самолета го спрели и му казали, че може да използва само тази в задната част на самолета. 

Новини