The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Foo Fighters стартират своя радиостанция
Foo Fighters стартират своя радиостанция
Снимка: facebook
Foo Fighters стартират своя радиостанция Вторник, 26.01.2021 г., 15:09 ч. Поводът е премиерата на новия албум на бандата "Medicine At Midnight"

Foo Fighters стартират своя радиостанция следващата седмица, като по този начин ще отпразнуват появата на новия им албум "Medicine At Midnight". Десетият студиен проект на бандата излиза на 5-и февруари.

Foo Fighters Radio ще се излъчва чрез медийната компания SiriusXM от 3-и февруари до 4-и април. Програмата включва специална премиера на всички песни от "Medicine At Midnight" точно в полунощ на 5-и февруари и концерт на живо по-късно същия ден.

Чрез радиостанцията членовете на състава ще споделят своите впечатления във връзка с новия албум, ще разкрият историите зад някои от най-големите им песни, ще пускат демо и други редки записи, правени през двете десетилетия на тяхната кариера.

В програмата всяка седмица ще се излъчва и запис от техни концерти, като първият ще бъде от шоуто им в Манчестър през 2018 г. Радиото ще пуска песни, лично подбрани от Foo Fighters, както и гостуващи диджеи, музиканти и знаменитости, които пък ще избират своите любими песни на бандата.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от SiriusXM Alt Nation (@altnation)

Коментари