Гал Гадот ще играе в римейка на „Снежанка“

Тя е избрана за ролята на злата кралица

05 ноември 2021
social
Снимка от БТА

Гал Гадот ще играе в римейка на „Снежанка“. След като беше разкрито, че Рейчъл Зеглер ще поеме главната роля на принцеса на Дисни в преразказа на класическата приказка от режисьора Марк Уеб, звездата от „Жената чудо“ потвърди, че е избрана за ролята на злата кралица.

Говорейки пред „Entertainment Tonight“, 36-годишната звезда каза: „Е, на първо място, аз съм развълнувана от факта. Развълнувана съм да създам емблематичен злодейски герой със собствения си глас.Огледалце, огледалце на стената. Нямам търпение!"

Марк Уеб коментира избора на 20-годишната певица и актриса за ролята на Снежанка: „Изключителните вокални способности на Рейчъл са само малка част от нейните дарби. Нейната сила, интелигентност и оптимизъм ще станат неразделна част от преоткриването на радостта в тази класическа приказка на Дисни."

Дерек Сайънфранс ще режисира Райън Гослинг в „Wolfman“

Звездата от римейка на „Уестсайдска история“ Зеглер приветства кастинга си като „сбъдната мечта“. Заедно с екранна снимка на обявата за кастинг, тя написа в Instagram: „Здравей сбъдната мечта.“ Рейчъл също сподели кадри, на които се среща със Снежанка по време на пътуване до Дисниленд.

Продукцията на филма, който се разработва от 2016 г., се очаква да започне през 2022 г.

Оригиналният „Снежанка и седемте джуджета“ – базиран на приказката на братя Грим – беше първият анимационен филм на Дисни и беше пуснат за първи път през 1938 г.

Новини