Работи се по римейк на "Другите"

Трилърът с Nicole Kidman излезе през 2001 г.

13 октомври 2020
social
Снимка от facebook

Работи се по римейк на трилъра с Nicole Kidman "Другите" от 2001 г. Universal и Sentient Entertainment ще си партнират за нов прочит на историята в лентата на Alejandro Amenabar.

Оригиналът спечели над 200 млн. долара и изненадващо се превърна в един от кинохитовете през лятото на 2001 г. Филмът получи положителни оценки, като сред предимствата му се изтъква, че е уплашил зрителите по подобие на "Шесто чувство" и освен това е поднесъл страхотен и изненадващ обрат на финала.

В лентата Nicole играе ролята на вдовицата Grace Stewart, която във военно време живее в голямо имение и държи децата си в пълна изолация заради рядко заболяване, характеризиращо се със свръхчувствителност към светлина. Пристигането на трима мистериозни прислужници отключва ужасяващите тайни на къщата.

Според продуцентите на лентата, тя ще бъде особено подходяща във време на пандемия, защото темите в нея са особено актуални заради коронавируса - самоизолация, параноя, страх и разбира се, силно желание да предпазим себе си и децата си от опасност. 

Новини