Гамора отново в “Пазители на Галактиката 3”

Филмът на James Gunn е последен от франчайза

03 декември 2022
social
Снимка от facebook

Пазителите на Галактиката се заемат с една последна мисия. 

От Marvel пуснаха първия трейлър на “Пазители на Галактиката 3”, последният филм от поредицата на James Gunn. Акцентите в него ще са историята на енота Рокет, озвучен отново от Bradley Cooper, както и завръщането на Гамора, на Zoe Saldaña, която загина в последния филм от поредицата “Отмъстителите”. 

Във видеото виждаме изцяло златното суперсъщество Адам Уорлок. Космическият герой беше показан в допълнителната сцена на “Пазители на Галактиката 2”. Ролята е поверена на актьора Will Poulter, познат от филми като “Лабиринтът: Невъзможно бягство” и “Мидсомар”, както и от мини сериала “Dopesick”. В комиксите Уорлок е могъщо изкуствено създадено същество, чиято основна цел е да унищожи Пазителите на Галактиката. Основен злодей във филма обаче се очертава да бъде героят на Chukwudi Iwuji, High Evolutionary, свръхинтелигентно същество, създател на Рокет. 

Във филма участват още Chris Pratt, Dave Bautista, Vin Diesel, Karen Gillan, Pom Klementieff, Sean Gunn и Elizabeth Debicki. Към актьорския състав се присъединява българската актриса Мария Бакалова, която озвучава Космо, космическото куче. Gunn се завръща като сценарист и режисьор. Това ще е последният му филм с Marvel преди да заеме поста на втори изпълнителен директор в DC Studios.

Вторият филм за Пазителите на Галактиката излезе преди пет години, но през това време героите от поредицата се появяваха в други продукции на Marvel, включително получилия унищожителни критики филм на Taika Waititi “Тор: Любов и гръмотевици”. Преди дни излезе и краткият коледен филм на Пазителите на Галактиката, който е заснет по време на снимките за третото продължение на франчайза. 

“Пазители на Галактиката 3” ще излезе по кината на 5 май 2023 г.

 

 

 

Новини