Гледаме концертния филм “Gaga Chromatica Ball” от 25 май

12 май 2024
Lady Gaga
Снимка от Animato Music / UMG

Пред публика от 52 000 души многократната носителка на награди "Грами" и "Оскар", Lady Gaga, изнася изключителен за кариерата си спектакъл на стадион "Dodger" в Лос Анджелис, като част турнето “Chromatica Ball Tour 2022“. 

Сега зрители от целия свет ще имат възможност да гледат ексклузивно оригиналния концертен филм на HBO, “Gaga Chromatica Ball”, на 25 май в 20:00 ч., както и на стрийминг платформата Max. Продукцията ще бъде достъпна в Латинска Америка и Европа, включително България.

“Gaga Chromatica Ball” представя спиращи дъха изпълнения на живо на някои от най-големите хитове на Gaga, включително “Stupid Love“, “Bad Romance“, “Just Dance“, “Poker Face“, “Shallow“, “Rain On Me“ и др. Включени са грандиозни моменти от шоуто и красиви изпълнения на пиано, допълнени с единствена по рода си хореография и редица костюми, характерни само за Gaga. 

“Gaga Chromatica Ball” показва изпълнителката, каквато не сте я виждали досега, с целия ѝ спектър от таланти и сценичното присъствие, което обгръща с провокация, креативност и автентичност.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини