Графа и Тино разобличават фалшивите ценности и морал във „Фиаско“

29 юни 2023
Графа и Тино
Снимка от Monte Music

Хитмейкърът Графа отново излиза извън рамките на стандартното, като в дует с Тино представя неочаквано и в същото време завладяващо лятно предложение - „Фиаско“. 

Потенциалът на песента се разкрива още в първите секунди, но това което я прави по-различна и уникална са нейните новаторски аранжимент, мелодия и текст. Графа е истински майстор, когато чрез музиката, която пише, реши да носочва вниманието към важни за обществото въпроси. С доза хумор и с намигване той поставя темите за почтеността в живота, фалша в човешките взаимоотношения и представи и превърнатия във фиаско морал.

Специално внимание заслужава видеото на „Фиаско“. Вдъхновен от звученето и текста на песента, режисьорът Свилен Савов в екип с оператора Виктор Добрев, представят мини филм с главни герои Графа и Тино.

Тази година се очаква да е най-значимата в музикалния път на Графа. На 30-и септември той ще изнесе първия си концерт на националния стадион „Васил Левски“. Влади Ампов ще е първият български поп изпълнител, който прави толкова мащабно шоу. 

Новини