Съпругата на Графа е в центъра на видеото към песента "Вселена"

18 октомври 2023
Графа
Снимка от Monte Music / Eli Deli

Новият сингъл на Графа „Вселена“ е възможно най-въздействащият саундтрак към  видео, което събира впечатляващи кадри от най-посетения концерт в историята на българската поп музика. Събитието се състоя на 30-и септември на Националния стадион и събра над 20 000 фенове.

Повече от двайсет камери успяват да уловят мащаба на концерта - голямата дизайнерска сцена, мултимедийната сценография, осветлението, пироефектите и най-вече настроението и усмивките, които изпълненията на Графа предизвикват сред многобройната публика.

Песента „Вселена“ е включена в новия албум на Влади Ампов „Вековна гора“ и за никого не е изненада, че именно той е автор на музиката, текста и аранжимента ѝ. Във финалните щрихи на текста се включва и Георги Касабов - NDOE. 

Вдъхновение за написването на „Вселена“ е съпругата на Графа - Мария. Изненадващо за красивата дама, Влади, с помощта на танцьорите си, я качва на сцената докато изпълнява песента. Този момент на обич и споделеност е най-емоционалната част от видеото.

Режисьори на продукцията са Вито Бонев и Свилен Славов, които са се справили отлично със задачата да филмират и пренесат усещането от концерта в клипа.

Новини