Грандиозен старт на световното турне Eros Ramazzotti

Обиколката започва от Севиля тази вечер, а до България ще стигне през април

15 септември 2022
social
Снимка от Animato Music / Universal Music Group

Пет от най-величествените арени в света ще посрещнат артист, способен да омагьосва многомилионна публика. Eros Ramazzotti, един от най-обичаните италиански изпълнители, поставя началото на нов артистичен етап с албум и международна обиколка. Тя стартира с десет премиери, първата от които на сцената на “La Maestranza” в Севиля днес. 

Концертите ще срещнат публиката с красотата на места като Долината на храмовете в Агридженто, Арена ди Верона и Древния амфитеатър в Кесария, Израел, които ще оживеят отново, благодарение на нестихващия талант на Eros Ramazzotti. 

Със 70 милиона продадени заглавия и 2 милиарда стрийма в цял свят, Eros празнува 35 години на сцената с музикалната си колекция “Battito Infinito”, чиято премиера е утре. 

"Развълнувани сме, че най-накрая можем да представим “Battito Infinito” пред света. Проект, който създадохме с много любов, и мечтата да се срещнем отново. Подготвили сме много изненади за нашите фенове", споделя Gaetano Puglisi, мениджърът на Ramazzotti. 

Eros Ramazzotti потегля на турнето с надеждата, че музиката ще успее да направи това, което прави от хилядолетия - да обедини хората в трудни моменти, да им даде утеха и радост. 

Премиерни дати:

5 септември 2022 г. - La Maestranza, Севиля

17-18 септември 2022 г. - Театър Valle dei Templi, Агридженто

20 - 21 - 23 - 24 септември 2022 г. - Арена ди Верона, Верона

1 октомври 2022 г. - Атина

6 и 8 октомври 2022 г. - Амфитеатърът в Кесария

 

Новини