Разкриха името на второто бебе на Rihanna

08 септември 2023
Rihanna
Снимка от БГНЕС

Разкриха името на второто бебе на Rihanna и A$AP Rocky. 

Според акта за раждане, с който се е сдобил сайтът The Blast, двойката е кръстила новородения си син Riot Rose Mayers. За първородния си син двамата известни родители също избраха име с буквата "R" - RZA Athelston Mayers, който е кръстен на известния рапър със същия псевдоним от Wu-Tang.

От сайта предполагат, че Riot може би е вдъхновено от песента „Riot“, която неговият баща издаде по-рано тази година в партньорство с Pharrell Williams.

Според акта за раждане бебето е родено на 1 август 2023 г. в болница Cedar Sinai в Лос Анджелис в 7:41 сутринта. 

Посочва се, че акушер-гинекологът на Rihanna е била Thais Aliabadi, която е известна с това, че е работила с Khloe Kardashian и Kylie Jenner по време на участието си в предаването „Keeping Up With The Kardashians“. Лекарката е помогнала и за раждането на сина Roman на 83-годишния Al Pacino и 29-годишната му приятелка.

През февруари тази година по време на шоуто си в полувремето на Супербоул Rihanna разкри пред света, че отново е бременна. 

Rihanna и A$AP Rocky са близки от доста години и често се появяваха слухове за връзка между двамата. Официална обаче тя стана през 2021 г., когато в интервю за GQ през май A$AP потвърди, че са заедно и каза, че Rihanna е любовта на живота му. 

Новини