Rihanna показа сина си със специална фотосесия

15 Февруари 2023
Rihanna
Снимка от БГНЕС

Дни след шоуто на Супербоул Rihanna показа растящото си семейство. 

Певицата, нейният партньор A$AP Rocky и първото им дете, чието име все още тя не казва, красят корицата на мартенския брой на британското издание на сп. Vogue, който ще се продава от 21-и февруари. 

В интервюто за списанието 34-годишната Rihanna отново говори за решението си този път да приеме предложението да бъде хедлайнер на Супербоул. Както е известно, преди няколко години тя отказа да участва в знак на солидарност с Colin Kaepernick. "Все още има какво да се изглади според мен. Но е от голямо значение на разтвориш тези врати и да имаш представителство на толкова високо и важно ниво", обяснява бизнесдамата. 

Rihanna също така изтъкна, че нейното участие е второто, което "представя в глобален мащаб ърбън общността", след миналогодишното шоу на Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige и Eminem. 

Друга мотивация е фактът, че отскоро е майка на тъмнокож син: “Да отглеждаш млад черен мъж е едно от най-плашещите отговорности в живота. Мислиш си "В какво оставям децата си? На тази планета ли ще живеят?". Всичко това започва да ти влияе по различен начин". 

Rihanna споделя, че когато е станала майка наистина е осъзнала, че може да направи всичко. Още една причина да приеме да направи шоуто на Супербоул, въпреки че когато новината беше съобщена, са минали едва 4 месеца от раждането. Освен това звездата тогава все още не знаела, че е бременна отново. Тя разкри, че чака второ дете именно по време на изявата си на 12-и февруари. И не изключва в бъдеще да има още деца.

Звездата намекна също, че в бъдеще може да добави и бебешка модна марка към портфолиото на бранда си Fenty. Тя каза, че обича да облича сина си в дрехи, които не изглеждат точно като бебешки, а също така и в унисекс и дори момичешки неща, като например в розови дрешки. Според нея бебешката мода е много скучна и тя има намерение да я направи по-интересна и "готина".

В интервюто, което изглежда е направено преди и след като тя разбира, че е бременна с второто си дете от A$AP Rocky, Rihanna говори и за вече митичния девети албум в дискографията ѝ, но без да дава никаква конкретика за това кога може дългоочакваният наследник на "Anti" най-после да се появи: "Искам да бъде тази година. Защото, честно, ще бъде абсурдно да не е тази година. Но аз просто искам да се забавлявам. Искам просто да правя музика и клипове...". 

Говори се, че Rihanna е записала над 500 песни за следващия си албум, но тя описва това да ги слуша така: "Това е почти като да се опитваш да се облечеш така, както си се обличала някога. Казваш си "Ъъ, не. Никога няма да облека това повече". Вкусът ти се променя, настроението ти е различно". И добавя също толкова неопределено: “Затова осъзнах, че ако продължа да чакам момента, когато ще ми се струва правилно или подходящо, може да отнеме вечно и може би никога няма да излезе, а аз не искам това". 

 

Новини