Гуинет Полтроу няма планове за завръщане в киното

За последен път тя се появи в "Отмъстителите" от 2019

19 октомври 2022
social
Снимка от Instagram/Gwynethpaltrow

Гуинет Полтроу няма планове за бъдещи роли и киното не ѝ липсва. В интервю за „Hollywood Reporter“ Гуинет Полтроу казва, че по същество се е оттеглила от филмовата индустрия и "няма представа" какво се случва в нея. Но носителката на "Оскар" казва, че все пак е отворена за роля в пиеса.

През последните години Гуинет Полтроу има най-голяма публична изява във филмовата вселена на Марвъл, където тя играе изпълнителния директор на Stark Industries Вирджиния "Пепър" Потс от първия филм за Железния човек от 2008 г. насам. За последен път тя се появи в "Отмъстителите" от 2019 г: и изглежда, че няма по-нататъшни планове за завръщане.

Гуинет Полтроу беше домакин на Goop Immersive wellness experience в Санта Моника, Калифорния, ексклузивно събитие, струвало 1200 долара на човек и само за поканени, предлагало класове по тренировки и красота, както и инжекции с витамин B12.

Гуинет Полтроу произхожда от богато семейство, свързано с филмовата индустрия - майка ѝ е актрисата Блайт Данър, носителка на награди "Тони" и "Еми", а баща ѝ е продуцентът и режисьор Брус Полтроу.

Новини