Halsey отмени концерт след наводнение на залата

Звездата отправи критики към собствениците заради непрофесионалното отношение

09 юни 2022
social
Снимка от БГНЕС

Концерт на Halsey в Мериленд се отмени в последния момент заради наводнение на залата. Шоуто трябваше да се състои снощи, а от собствениците на терена до последно съобщавали, че то няма да се отменя, незвисимо от времето. В района същата вечер се разразила буря и дори за кратко имало издадено предупреждение за опасност от торнадо. Клипчета в социалните мрежи показват събралите се в залата фенове, докато под краката им тeчe вода вследствие от проливния дъжд.

В Twitter Halsey написа, че е в паника от случилото се и скоро ще обясни подробно ситуацията. Добави, че не имало как шоуто да се състои при подобни обстоятелства и разкритикува собствениците на залата за начина по който са подходили към ситуацията. Обеща също нова дата за концерта, на друга локация, като закупените вече билети ще важат и за нея. Halsey помоли и феновете на място да ѝ пишат, за да е сигурна, че всички са се прибрали и са в безопасност. 

В цялата ситуация се стигна и до призив за по-добро отношение на екипа на певицата към животните, след като видео показа как човек на сцената изритва яростно катеричка, която се е покатерила по техниката в опит да се спаси от наводнонението. 

Новини