Adele отложи концерти заради заболяване

28 Февруари 2024
Adele
Снимка от instagram.com/adele

Adele отложи всичките си концерти за месец март заради заболяване. 

Британската мегазвезда продължава серията си шоута в Лас Вегас и трябваше да изнесе поредица от тях следващия месец. Тя обаче съобщи в социалните мрежи, че се налага да отложи изявите по лекарска препоръка, без да уточнява от какво точно е болна. 

Това се случва само пет месеца преди планираните ѝ 10 концерта в Мюнхен. 

В изявлението Adele пише, че първоначално се е разболяла в края на предишната поредица концерти във Вегас в началото на ноември. По думите ѝ въпреки паузата за празничния сезон за Коледа и Нова година, тя не е успяла да се възстанови напълно и въпреки това от 19 януари е подновила концертите. Оттогава до момента е имала 12 изяви пред публика. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Като част от серията "Уикедни с Adele" певицата излиза на сцената в Лас Вегас всеки петък и събота. 

Нови дати за отложените концерти засега не се съобщават.

Шоуто трябваше да стартира през януари 2022 г., но Adele го отмени 24 часа преди началото, защото продукцията не била готова на нивото, на което искала звездата. Така концертите започнаха през ноември същата година. 

През януари тази година родената в Лондон изпълнителка съобщи, че ще изнесе 4 концерта на специално проектирано за целта пространство в Мюнхен през август. Малко по-късно добави още 6 шоута в графика.

Това ще бъдат първите ѝ изяви в континентална Европа от 2016 г. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини