Halsey се раздели с бащата на детето си

26 април 2023
Halsey
Снимка от Instagram

Halsey и Alev Aydin се разделят след повече от три години заедно. 

Според източници на Billboard двамата са решили да сложат край на връзката си "без лоши чувства" и ще продължат да се грижат съвместно за едногодишния им син Ender.

Музикалното издание е получило достъп и до съдебните документи, с които изпълнителката на “Without Me” е поискала от съда по-рано този месец да получи основните родителски права върху детето. Halsey моли за съвместно попечителство, като авторът и продуцент да получи право на посещения. Според източниците на Billboard входирането на документите е чиста формалност, за да може певицата да има право да пътува свободно със сина си, когато има участия и турнета.

Halsey изненада света в началото на 2021 г., когато разкри, че е бременна и тагна Aydin в публикацията си в социалните мрежи. 

“С Alev сме добри приятели от четири години. И когато звездите се подредиха, връзката ни стана романтична и стана очевидно, и просто и двамата си казахме "Ти си човекът, с когото ми е предопределено да имам семейство"", разказа малко след това изпълнителката пред сп. Allure. 
 
Aydin се очакваше да напише сценария за филм, посветен на живота на Halsey. Проектът беше обявен през 2018 г. По-късно тя обясни, че работата е била отложена: “Защото Аlev трябваше да пише през последните 3 години, а ние взехме, че се влюбихме. Знаете останалото". 

Новини