Хари Стайлс плени сърцето на Оливия Уайлд

Хари Стайлс и Оливия Уайлд "излизат от няколко седмици"

05 януари 2021
social
Снимка от скрийншот - People

Заговори се за нова светска двойка - Хари Стайлс и Оливия Уайлд, съобщава сайтът на сп. "People". Двадесет и шест годишният Стайлс и с десет години по-възрастната от него Уайлд са дали повод да се заговори за отношения помежду им, след като са били забелязани да се държат за ръце на сватбата на приятел. По-късно двойката се е отправила към дома на британския певец в Лос Анджелис.

Според неназован източник, цитиран от изданието, Хари Стайлс и Оливия Уайлд "излизат от няколко седмици", а на сватбеното парти са демонстрирали привързаност и са изглеждали много щастливи.

Стайлс и Уайлд неотдавна работиха съвместно над филма "Don't Worry Darling", в който певецът изпълнява роля, а актрисата се изявява като режисьор.

Хари Стайлс беше част от "One Direction". Изпълнителят дебютира като актьор във филма "Дюнкерк" на режисьора Кристофър Нолан.

Оливия Уайлд е позната с ролите си в телевизионни и филмови продукции като "Ориндж Каунти" и "Д-р Хаус". Преди няколко седмици беше оповестено, че по-рано през 2020 г. актрисата се е разделила с дългогодишния си партньор, актьора Джейсън Съдейкис, от когото има 6-годишен син и 4-годишна дъщеря.

Новини