Harrison Ford приключи окончателно с Индиана Джоунс

25 април 2023
Harrison Ford
Снимка от Форум Филм България

Harrison Ford приключва окончателно с Индиана Джоунс. В интервю за сп. "Total Film" актьорът заяви, че участието му в "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" е последният път, когато ще влиза в емблематичната за кариерата си роля на археолога с влечение към опасните приключения.

“Това е последният филм от поредицата и това е последният път, когато играя този герой. Предполагам, че това ще е и последният път, когато той ще се появи във филм", казва холивудската легенда. 

Колкото до надеждите, че Ford ще се включи в сериал за Индиана Джоунс, звездата заяви, че по никакъв начин няма да участва в такъв проект, ако той изобщо се реализира. 

Петият филм за Индиана Джоунс е режисиран от James Mangold и действието в откриващата сцена се развива в периода между "Последният кръстоносен поход" (1989 г.) и "Кралството на кристалния череп" (2008 г.).

"Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" ще излезе по кината на 30-и юни. Сред актьорите са също Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Antonio Banderas и John Rhys-Davies.
 

 

Новини