Harry Styles беше уцелен с предмет по време на концерт

10 юли 2023
Harry Styles
Снимка от БГНЕС

Harry Styles е поредната жертва на тревожната практика да се хвърлят предмети към изпълнителите на сцената по време на концерти.

Британският певец беше уцелен в окото с неидентифициран обект, хвърлен към него от човек от публиката по време на шоуто му във Виена в събота. От видео в социалните мрежи се вижда неприятният момент, както и как Styles държи ръцете върху лицето си, докато напуска сцената.

Изпълнителят на “As It Was” и преди е бил уцелван с предмети по време на концертите си. Миналата година на изявите му в САЩ към него летяха бонбонки Skittles и пилешки крилца.

Инцидентът по време на шоуто на Styles във Виена е поредният подобен неприятен и опасен за звездите случай. Първо миналия месец в Ню Йорк по време на изпълнение сериозно пострада Bebe Rexha, която беше уцелена с телефон в лицето. После стана ясно, че Ava Max е получила шамар от фен, който успял да се качи на сцената. Кънтри поп певицата Kelsea Ballerini също беше ударена с предмет в Айдахо. 

Новият тренд беше коментиран от Adele на нейно шоу в Лас Вегас, както и от колегата ѝ Charlie Puth, като и двамата призоваха да се прекрати тази опасна практика. 

Новини