Harry Styles кани феновете в дома си

Певецът издава третия си албум

23 март 2022
social
Снимка от кадър YouTube

Феновете влизат в “дома на Harry Styles”. Певецът развълнува почитателите си по целия свят със съобщението, че ще издаде третия си самостоятелен албум “Harry’s House”. 

Новият запис съдържа 13 песни, които засега не се разкриват, а премиерата е насрочена за 20-и май. На този етап няма обявен и сингъл.

В социалните мрежи Styles публикува корицата за албума, която е в пастелни цветове.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @harrystyles

Информацията беше придружена и от 40-секунден трейлър, в който певецът излиза на театрална сцена с декори. 

Преди официално да потвърди появата на дългоочаквания нов албум, Styles намекна за проекта със серия мистериозни публикации в различни платформи, включително акаунт в Instagram, наречен “You Are Home”. В различни вестници се появиха и подобни тайнствени реклами. Беше създаден и сайт със същото заглавие. 

Миналия месец Styles беше забелязан да снима клип, полегнал върху огромно легло на колелца пред Бъкингамския дворец в Лондон. 

Звездата ще промотира новия албум с турне във Великобритания и Европа през лятото. 

Harry Styles е и сред хедлайнерите на фестивала “Coachella” в Индио, Калифорния през април. Основни имена в него са и Кanye West и Billie Eilish.

Първата солова колекция на британския изпълнител, който беше част от групата One Direction, излезе през 2017 г. с неговото име, а през 2019 г. той представи и хитовия “Fine Line”.

 

Новини