Harry Styles стана цирков артист

19 юли 2023
Harry Styles
Снимка от YouTube screenshot

Harry Styles ходи по въже, лети като голяма жълта птица, изстрелян от оръдие, и язди кон в ново си видео, заснето към песента "Daylight", част от хитовия му албум "Harry’s House". 

Клипът, в който Harry слиза от стълба в небето, за да се присъедини към цирк, е дело на украинката Tanu Muino, която стои и зад визуализацията на мегахита на Styles от същия албум, "As It Was". 

Това всъщност е второто видео към "Daylight". И доста по-професионално, а вероятно и много по-скъпо. Миналата година поп звездата си партнира с водещия и комик James Corden, който влезе в ролята на режисьор, за да заснемат клип на песента. Имаше и предизвикателство - работата трябваше да бъде свършена за 3 часа при бюджет от 300 долара. За снимачна площадка беше използван апартамента на случайни фенове, които се съгласиха да помогнат на откаченото начинание. 

“Подчертавам дебело: Това беше идея на James", пошегува се тогава актьорът от "Дюнкерк". "Участвах във филм на Christopher Nolan. Вероятно трябва да зарежем това? Прекалено късно ли е да направим просто едно "Караоке в колата"?" 

Досега Styles е реализирал професионални клипове за “As It Was”, “Late Night Talking”, “Music for a Sushi Restaurant” и “Satellite”. И петте песни са от албума "Harry’s House", който излезе през май 2022 г., оглави класациите и донесе на британския изпълнител много награди. 

След броени дни Styles ще закрие световното си турне "Love on Tour", което започна през септември 2021 г. Последното шоу предстои на 22-ри юли в Италия. 

Новини