Harry Styles пусна симпатично видео на “Satellite”

03 май 2023
Harry Styles
Снимка от YouTube screenshot

Harry Styles пусна симпатично видео към парчето “Satellite” от албума "Harry’s House".  

Визуализацията е режисирана от Aube Perrie, на когото британският изпълнител често се доверява за клиповете към песните си. 

Сюжетът на видеото се върти около робот, подобен на Wall-E, който работи като автоматична прахосмукачка в бекстейджа на един от концертите на звездата. Той чисти пода в стая, след като Harry излиза на сцената. По невнимание роботът се оказва при певеца по средата на шоуто и е изгонен от охраната. Така малката прахосмукачка с влечение към приключенията се оказва извън терена на концерта и започва да проучва света, докато накрая не се събира отново със Styles на една полянка и двамата заедно наблюдават звездното небе. 

Преди два дни Styles потвърди, че “Satellite” ще бъде четвъртият сингъл от "Harry’s House", който излезе през май 2022 г. Той беше представен преди това от мегахита “As It Was”, който донесе на изпълнителя редица награди и се задържа 15 седмици на върха на американската класация за сингли, “Late Night Talking” и “Music For a Sushi Restaurant”. В понеделник носителят на "Грами" публикува постери, с които тийзна новото музикално видео. Те показват марсохода Curiosity, който съзерцава съзвездията и проучва скалист терен.

 Styles в момента се подготвя за началото на европейската част от турнето си "Love on Tour", което започна през септември 2021 г. и ще завърши през юли. През март приключи азиатската част от обиколката с две шоута в Токио. 

Новини