Harry Styles прекара Коледа със семейството си

Певецът се прибра във Великобритания за празника след раздялата с Olivia Wilde

29 декември 2022
social
Снимка от BGNES

Малко повече от месец след раздялата на Harry Styles и Olivia Wilde певецът се завърна у дома. Той прекара Коледа с майка си Anne Twist, сестра си Gemma и нейния приятел, Michal Mlynowski.

“Коледа 2022 ??❤️”, написа 55-годишната майка на известния британски изпълнител към публикация в Instagram Reel тази седмица, в която може да се види и селфи на четиримата по време на семейна разходка. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Anne Twist (@annetwist)

Harry не е публикувал нищо за времето с близките си, но наскоро коментира в Instagram отиващата си година. “2022 г. промени живота ми”, написа той към своя черно-бяла снимка, направена докато е на сцената. “Не знам как бих могъл да ви се отблагодаря за подкрепата през тази година, но никога няма да я забравя. Надявам се, че ще завършите годината, изпълнени с щастие и спокойствие. Обичам ви. Ще се видим догодина”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @harrystyles

В професионален план 2022 г. беше много успешна в музиката и в бокс-офиса, но пък връзката му с Wilde приключи. През ноември стана ясно, че двамата са се разделили, след като бяха двойка близо две години. Според информацията в медиите основната причина е, че певецът и актрисата прекарвали дълго време разделени заради различните си професионални ангажименти и в крайна сметка решили да сложат край на романа си. Те обаче запазват приятелските си отношения. 

Wilde и Styles се срещнаха през 2020 г. на снимачната площадка на трилъра “Не се тревожи скъпа”, в който участват като актьори, а тя е и режисьор на филма. 

 

 

 

 

 

Новини