Hugh Grant e поредната знаменитост с COVID-19

Актьорът преболедувал коронавируса още през февруари

12 ноември 2020
social
Снимка от кадър YouTube

Hugh Grant e поредната знаменитост, която е преодоляла коронавируса. По време на участие чрез онлайн връзка в шоуто на Stephen Colbert, 60-годишният британски актьор разказа, че се е заразил заедно със съпругата си Anna Eberstein още през февруари. Наскоро си е направил бърз тест за антитела, който е показал, че в организма му няма следи от заболяването.

“Започна по много странен начин, като непрекъснато се потях силно… После чувствах сякаш очите ми бяха станали около три размера по-големи и имах усещане за тежест в гърдите, сякаш някой голям мъж беше седнал на гръдния ми кош, някой като Harvey Weinstein”, разказа Grant. Той казва, че тогава не знаел какво се случва с него. Един ден докато се разхождал по улицата осъзнал, че няма и обоняние, и тогава започнал да се паникьосва. Правил си експерименти, като се опитвал да подуши различни неща - от цветя през парфюма на жена си до кофите за боклук, но без резултат. 

Актьорът е прекарал карантината със съпругата си и трите им деца. 

Grant в момента участва в новия сериал “Отмяната”, който се фокусира върху успешен терапевт, изигран от Nicole Kidman, чиито перфектен живот се разпада след една насилствена смърт и поредица от последващи разкрития. 

Новини