И Robbie Williams изглежда подготвя музикално завръщане тази година

25 април 2024
Robbie Williams
Снимка от БГНЕС

Robbie Williams разкри, че е "написал цял куп песни" и се чувства "целеустремен и обичащ живота".

В интервю за Virgin Radio певецът каза, че е по-амбициран от всякога и е създал доста нов материал. 

“Имам големи планове. Написал съм куп песни, моят филм ["Better Man"] излиза в края на годината и ще участвам на фестивала в "Хайд Парк" през лятото. Никога не съм бил толкова зает, никога не съм бил толкова амбициран, колкото сега. Чувствам се целеустремен и обичам живота". 

Новата музика, за която Robbie говори, ще бъде първият му нов материал откакто миналата година неговият страничен денс проект Lufthaus издаде "Visions, Vol.1". Преди това, през 2022 г., изпълнителят пусна компилацията с най-големите си хитове "XXV".

Засега Williams не дава друга информация за новите си песни и плановете си за тях. Колкото до биографичния филм за него, той е дело на режисьора на "Най-великият шоумен", Michael Gracey, и ще излезе в края на годината. 

Наскоро певецът направи коментар за съвременния музикален пейзаж, като го нарече "скучен". 

“Колко е скучна музикалната сцена днес? Не атакувам самата музика. Просто оплаквам смъртта на конкуренцията, опасността, индивидуалността. Признавам, че съм се свил в ъгъла, в опит да запазя това, което вече го няма. Разбирам, че всички се страхуват. Никой вече не знае кое от това, което казваш, може да те направи обект на отхвърляне. Никой не знае, което от това, което вече си казал или написал, ще доведе до края ти. Вече има толкова много хора, които се обиждат", написа Williams в Instagram.

Magic - Музиката, която обичаш

 

Новини