Innerglow с песен на български

"Знак" се казва новият им сингъл

02 декември 2022
social
Снимка от Virginia Records

Innerglow е една от най-добрите български банди, отличаваща се с великолепен вокал и модерно поп-рок звучене. Преди година момчетата от Innerglow пуснаха дебютния си албум Satellites, в който всички парчета са на английски. Сега групата прави изненадващ ход, защото Тодор, Петър и Матей са готови с нов сингъл на български и със заглавие „Знак“, в който участие взима и фолклорната певица Lyrra.

Резултатът е епична и хитова песен, вдъхновена от народния фолклор, с ярко изразени мотиви на гайда, поетичен текст и мощни китари и барабани. Заедно с аудиото на 2 декември излиза и официално музикално видео в YouTube канала на бандата, рeaлизирано от Плам Мирчева и Wolfpack Studio.

Innerglow представят „Знак“ за пръв път на живо на 3 декември, в рамките на концерт в Sofia Live Club заедно с Lyrra и други специални гости. За концерта към триото ще се присъедини първият басист и съосновател на Innerglow - Иван Даскалов, а за шоу програмата на вечерта ще се погрижи музикалното дуо Иван Соколов и Антон Христов – още познати като Sugar DJ’s.

 

Новини