Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Излезе трейлър на финалния сезон на "Игра на тронове"
Излезе трейлър на финалния сезон на
Излезе трейлър на финалния сезон на "Игра на тронове" Сряда, 06.03.2019 г., 07:49 ч. Белите бродници стигат портите на Зимен хребет

Дракони, епични битки и много напрегнати моменти - това загатва драматичният официален трейлър на 8-ия и последен сезон на "Игра на тронове".

Всички герои се подготвят за най-страшната битка - тази между живите и мъртвите - и много от тях ще се обединят въпреки противоречията си, срещу непобедимия враг - Нощният крал и неговите бели бродници. Които както всички знаем, вече имат и един дракон, благодарение на когото защитата на Вала беше преодоляна в края на седми сезон и отвори пътя на мъртвата армия към сърцето на Юга.

Във видеото чуваме Аря, която казва, че познава Смъртта, но както изглежда не познава страха от срещата с белите бродници. Виждаме я да бяга изплашена по коридорите на Зимен хребет.

Санса е изумена, когато за първи път вижда драконите на Денерис Таргериан.

“Нашият враг не се уморява, не спира, не чувства”, предупреждава Джон Сноу, а Джейми Ланистър обещава да се бори за живите.

Изглежда само Церсей остава настрани от битката, ревностно пазейки мястото си на Железния трон.

На финала на трейлъра армията на Джон и Денерис, в редиците на която виждаме сър Джора, Бриен от Тарт и Подрик, очаква напрегнато в мрака на заснежено бойно поле пристигането на Белите бродници.

Твърди се, че предстои най-мащабната и дълга битка в историята на телевизионните сериали.

Подготовката за последното сражение в “Игра на тронове” започва на 14-и април с първия от финалните шест епизода на култовия сериал. А на 20-и май ще разберем кой ще спечели войната и ще триумфира на Железния трон.

Коментари