The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
James Arthur представи песен за безусловната любов
James Arthur представи песен за безусловната любов
Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс
James Arthur представи песен за безусловната любов Петък, 11.06.2021 г., 17:15 ч. "September" е втори сингъл от предстоящия нов албум на британския певец

James Arthur се завръща с нов сингъл, с който обяви и предстоящия си 4-ти студиен албум "It'll All Make Sense In The End", планиран да излезе на 8-ми октомври. Песента "September" е емоционална мид-темпо балада, обединяваща трап музика и акустична мелодия, автори са James и Wayne Hector, продуценти са Red Triangle.

"Песента разказва за чувството да си тотален провал, но да имаш щастието и късмета до теб да стои перфектно човешко същество, което се бори с теб. Посветил съм я на безусловната любов към този един човек и желанието да започнеш семейство с него", споделя Arthur.

Първият сингъл от албума - "Medicine", който James представи през месец март, се превърна в хит, влезе в Топ 10 в британския еърплей чарт и до момента е с над 40 милиона стрийма в дигиталните платформи. Относно албума, James разказва:

"С този албум съм се концентрирал върху конкретно звучене от ден първи и за първи път творя от-до на едно място, което може да се чуе и в музиката. Още от началото проектът звучи като албум. Чувството да работиш вкъщи с по-малко хора е много успокояващо и приятно - имах възможността да бъда максимално уязвим".

James Arthur има над 30 милиона продадени записи в цял свят и три издадени изключително успешни албума – "James Arthur", "Back From The Edge" и "YOU", както и девет хита в Топ 40 във Великобритания. James е награден със специален диск от Spotify за 1 милиард слушания на световния хит “Say You Won’t Let Go”, който утвърждава изпълнителя и автор на песни като музикална сензация.

Доскоро James доминираше и световния ефир с колаборацията “Lasting Lover” със Sigala. Песента стигна до #1 в еърплей и iTunes класациите във Великобритания, както и в Топ 10 на най-успешните сингли. Наскоро James оглави официалната еърплей класация във Великобритания с "Train Wreck" - песен, записана като част от втория му студиен албум "Back From The Edge". Парчето е със златен сертификат в Обединеното и платинен в САЩ.

Коментари