James Gunn отговори на критиките на феновете

Недоволството е заради зачеркването на "Жената чудо 3" и уволнението на Henry Cavill като Супермен

20 декември 2022
social
Снимка от БГНЕС

James Gunn, който наскоро зае поста на изпълнителен директор в DC Studios, отговори на критиките, които предизвикаха решенията на ръководството от последните седмици.

Режисьорът често си общува с феновете в Twitter, но сега използва по-остър тон във връзка с недоволството, последвало новините, че от студиото са решили да зачеркнат третото продължение на филма “Жената чудо” с Gal Gadot, както и че Henry Cavill няма да играе повече ролята на Супермен. Последното беше обявено малко след като актьорът се появи в костюма на супергероя за филма “Черният Адам” и съобщи официално, че се завръща в киновселената на DC.  

“Едно от нещата, с които Peter и аз бяхме наясно, когато приехме работата е, че ще има малка група хора онлайн, които ще бъдат меко казано шумни и нелюбезни. На никого не му харесва да го тормозят и да го наричат с грозни имена, но честно казано, виждали сме и много по-лошо. Неуважителните изблици никога, никога няма да влияят на нашите решения”, написа Gunn в социалната мрежа. 

На това много хора отвърнаха, че изобщо не става дума за “малцинство”, а за голяма част от фен базата, която не е съгласна с предприетите действия. 

Gunn обаче повтори, че решенията, които са взели с колегата му James Safran, са изцяло в полза на историята и на героите. Именно режисьорът е натоварен със задачата да напише сценария за следващия филм за Супермен.  

Преди около две седмици Gunn отговори на реакциите за зачеркнатия проект за “Жената чудо 3”: “Знаем, че не няма всички да са доволни от това, което правим, но можем да ви уверим, че всичко, което правим е в услуга на ИСТОРИЯТА и на DC ГЕРОИТЕ, които знаем, че обичате толкова силно”. 

 

 

Новини