Beyoncé благодари на търпеливите си фенове

Звездата издаде тази нощ по график седмия си албум “Renaissance”, който обаче изтече в интернет два дни по-рано

29 юли 2022
social
Снимка от Instagram

Beyoncé издаде тази нощ по график седмия си албум “Renaissance”. В същото време тя отправи послание във връзка с това, че записът изтече в мрежата още преди два дни и благодари на търпеливите.

“Така, албумът изтече, но всички вие изчакате официалното му представяне, за да можете да му се насладите заедно. Никога не съм виждала подобно нещо. Не бих могла да ви се отблагодаря достатъчно за любовта и защитата. Благодарна съм ви, че посочвахте всеки, който се опитваше да се промъкне в клуба по-рано. Това значи много за мен", написа звездата в социалните мрежи.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce)

Преди това Beyoncé разкри, че “Renaissance” първа част от проект от три части.

Все още звездата не е пуснала клип към нито една от новите си песни, дори към първия сингъл "Break My Soul", който излезе преди повече от месец. Досега има само няколко кратки тийзъра на визуализации към проекта, което според Variety означава, че видео колекция може да е третата част от новата ѝ творба, защото се говори, че албумът ще има "второ действие". В същото време липсата на визуални елементи дава възможност на феновете да се фокусират върху самата музика и да ѝ се насладят.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce)

С предишния си албум “Lemonade” през 2016 г. Beyoncé пусна и 65-минутен филм, в който бяха включени няколко музикални клипа.

С “Renaissance” Beyoncé дава началото на една нова ера на свобода, вдъхновение и артистичност. Неговата магия е в извисяващите се вокали на певицата - богати, прочувствени, на моменти уязвими и изпълнени със страст, допълнени от запомнящи се, дръзки и емоционални текстове.

„Създаването на този албум ми даде свободата да мечтая и да намеря бягство в тежките времена, които настанаха за света. Това ми позволи да се почувствам приключенски настроена в момент, в който всичко беше в застой. Исках да създам място, където всеки да се чувства в безопасност и да не бъде съден - място без перфекционизъм и тежки мисли. Място, където да бъдем свободни. Беше красиво пътешествие. Надявам се тази музика да ви донесе радост, да ви вдъхнови и да ви накара да се почувствате уникални, силни и красиви”, споделя соул кралицата за сътворяването новата си колекция.

С екип от талантливи сътрудници, включително The-Dream, Nile Rodgers, NOVA, NO ID, Raphael Saadiq, Mike Dean, Honey Dijon, Chris Penny, Luke Solomon, Skrillex, Beam, Big Freedia, Grace Jones и Tems, Beyoncé „преоткрива музиката“, както е описан албумът от The Times of London.

Новини