Madonna благодари за интереса към турнето ѝ

В коментарите се включиха Lady Gaga и Diplo

23 януари 2023
Madonna
Снимка от Facebook

Кралицата на поп музиката благодари на феновете за огромната любов и подкрепа през изминалата седмица, когато обяви световно турне, а билетите се разпродаваха като топъл хляб. 

“Не приемам нищо за даденост”, казва Madonna във видео послание. “Чувствам се като най-голямата късметлийка на света. И нямам търпение да направя шоуто и да прекараме страхотно време заедно. За да отпразнуваме изминалите 4 десетилетия от моето пътуване”. 


Публикацията на поп иконата в социалните мрежи привлече вниманието на редица нейни колеги, сред които и Lady Gaga, която написа в коментарите “Обичаме те, M”. Музикалният продуцент Diplo, който участва в рекламното видео на турнето, пък написа “Да не забравиш да ме поканиш на афтърпартито”.  

600 000 билета са били продадени само за един ден за концертите на Madonna. В отговор на огромния интерес и голямото търсене звездата добави 23 дати към първоначалния списък от 35 шоута в Северна Америка и Европа. 

След като Gaga стана звезда, се появиха слухове за вражда между двете изпълнителки, защото мнозина я сравняваха именно с Madonna.

В интервю през 2019 г. за британското издание на сп. Vogue поп кралицата заяви, че тези слухове са били толкова популярни, защото хората са искали да им вярват: “Хората се вълнуваха много от мисълта за Lady Gaga и мен като врагове, но ние никога не сме били такива”. 

Двете певици бяха заедно на парти след бала Мет Гала през 2015 г., а през 2019-а Gaga присъства на партито на Madonna след наградите “Оскар”, където спечели статуетката за оригинална песен към филм с “Shallow”. Двето дори позираха за снимки заедно и нямаше и следа от неприязън между тях.

Новини