Фенка на Pink започна да ражда по време на концерт на звездата

10 август 2023
Pink
Снимка от БГНЕС

Pink има малък нов фен с епична история. На една от спирките на турнето на звездата "Summer Carnival" във Fenway Park в Бостън, бременна посетителка на концерта започнала да ражда по време на шоуто.

Angela Mercer от Олбъни, Ню Йорк, е пътувала до Бостън, Масачузетс, с членове на семейството си, за да присъства на шоуто на Pink на 31-и юли, докато е била бременна в 31-та седмица, според прессъобщение от градската болница "Brigham and Women". Тъй като тя започнала да усеща силни контракции малко след пристигането си за концерта на певицата, Mercer се обадила на лекаря си, който ѝ казал веднага да отиде в болница.

Според информацията с целия трафик около Fenway за концерта, Angela имала сериозни проблеми с намирането на превоз до болницата. Тя и семейството й решили, че най-бързият начин да стигнат до там е да вървят пеша. В крайна сметка успели да изминат разстоянието, което е малко под 2 км, и жената била приета и родила момче. Въпреки че раждането се е случило по-рано от очакваното, бебето е добре и е транспортирано до болница в Олбъни, където ще остане под наблюдение, докато укрепне.  

Angela решила да даде име на сина си, вдъхновено от семейството на певицата: Aycen Hart. 

Pink, чието рождено име е Alecia Beth Moore, споделя фамилното име на съпруга си Carey Hart. Децата им са кръстени Willow Sage Hart и Jameson Moon Hart. 

Новини