Pink отмени концерти заради "медицински проблеми в семейството"

17 октомври 2023
Pink
Снимка от pinkspage.com

Pink се бори със "медицински проблеми в семейството", заради които се наложи да отмени концерти. 

44-годишната певица съобщи в Instagram, че две от шоутата ѝ, част от турнето "Summer Carnival", се налага да бъдат отменени на този етап заради медицински проблем в семейството ѝ. 

Става дума за два концерта в град Такома, щата Вашингтон, които трябваше да се състоят днес и утре. Звездата увери, че се работи по насрочване на нови дати.  

„Семейни медицински проблеми изискват нашето незабавно внимание“, продължи тя. „Изпращам на всички моите най-искрени извинения за неудобството, което това е причинило. Изпращам любов и здраве на всички“.
 

Pink не уточни кой от семейството й има медицински проблем. Тя е омъжена за Carey Hart от 2006 г., с когото имат две деца - Willow на 12 г. и Jameson на 6 г.

Турнето на изпълнителката стартира през юни. На концертите дотук ѝ се случват интересни неща - тя пя с дъщеря си песента "Cover Me in Sunshine", попадна в странна ситуация, когато фен хвърли праха на свой роднина на сцената, друга почитателка пък започна да ражда по вмеме на шоуто, заедно с Brandi Carlile почетоха покойната Sinéad O'Connor с изпълнение на "Nothing Compares 2 U", а по-късно Pink изрази подкрепа за Britney Spears с малка промяна на текста на песента "Don't Let Me Get Me".

Новини