Жана Бергенодрф се завърна с нова песен и видео

В клипа певицата бяга с истински вълци

24 юни 2021
social
Снимка от Орфей Мюзик/Warner Music Group

Осем години след победата популярно риалити шоу за музикални таланти непредсказуемата Жана Бергенодрф се завърна с нова песен и видео. “Unpredictable” е заглавието на сингъла, който е по текст на Mihai Andrei и Elena Morosanu и музика на Victor Bouros.

“Unpredictable” разказва за необузданата голяма любов на една жена, която може да стане непредсказуема в методите си, за да постигне целта си. В песента са застъпени мотиви като мистика, вяра в божествените сили и тайнството, които напълно съвпадат със същността на изпълнителката.

Видеото е режисирано от Люси Иларионов и е изпълнено с красиви природни картини от местността Костенски водопад, сред които обаятелната Жана „бяга“ след своята любов и сменя роля след роля. В него участват и чешките вълци-братя Сиукс и Черок. Техен баща е Терес - един от първите за породата в България. Спасен е от британско семейство, което е искало да го предаде във ветеринарна клиника за евтаназия поради факта, че не могат да се справят с неговото възпитание. След като той попада в семейството на зоолога (арахнолог) д-р Стоян Лазаров, с много търпение и любов той се превръща в прекрасен домашен любимец и страхотен актьор с над 70 участия. Неговите синове Черок и Сиукс, които са от малкото по снимачните площадки, уверено вървят по неговите стъпки.

“Тази песен е изцяло свързана с моята същност. Вълкът символизира безстрашие, свобода и самостоятелност. Съчетано с ритъма на природата, мистерията и силата, която изпитах по време на заснемането на клипа може да се каже, че се почувствах топлина и пълноценност. Приказка, която оживя”, споделя Жана.

Певицата е носителка на наградата „Жена на годината 2014“ в категория Сцена/Музика на сп. Grazia. През 2014 и 2015 г. е в списъка на най-влиятелните популярни личности в България на сп. Forbes. Представя България на Евровизия с групата Equinox, които завършват на 14-то място на финала на конкурса. През 2019 г. скрита под маската на Розата завършва на второ място в предаването на Нова телевизия „Маскираният певец“.

Новини