Janet Jackson е пропуснала роля във филм на Marvel

28 април 2024
Janet Jackson
Снимка от БГНЕС

Janet Jackson е била сред претендентките за роля в киновселената на Marvel, която обаче в крайна сметка е дадена на Halle Berry.

Певицата гостува в шоуто на Drew Barrymore тази седмица и разкри, че за малко е пропуснала шанса да партнира на Hugh Jackman, Patrick Stewart и Ian McKellen във филма "X-Men" от 2000 г. с режисьор Bryan Singer. За случая стана ясно, след като другият водещ в предаването Ross Mathews попита звездата дали наистина е имала предложение да участва в "Матрицата" на сестри (тогава братя) Wachowski. Janet каза, че това не е вярно, но са били водени преговори за друг филм.

“О, това е ужасно, не си спомням кой беше филмът... Но Halle Berry беше в ролята на Буря?", казва Jackson в клипче от епизода в Instagram. Шокирана Barrymore пита “X-Men?” и Jackson кима за потвърждение. "Но нямах възможност, защото тогава точно започвах турнето "Janet"”.

Освен че има 10 хита номер 1 в американската класация през дългогодишната си кариера, Jackson е участвала и в редица филми, включително "Why Did I Get Married?" и "Poetic Justice". На въпрос дали би се ангажирала с друг кинопроект в бъдеще тя каза "Бих го направила, със сигурност". 

В момента носителката на 5 награди "Грами" е по средата на турнето си "Тogether Again". Последният ѝ албум "Unbreakable" оглави класацията Billboard 200 през 2015 г. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини