Janet Jackson на 57 години

18 май 2023
Janet Jackson
Снимка от БГНЕС

Janet Jackson отпразнува 57-ия си рожден ден с парти и рокля, която да подчертае страхотната ѝ физическа форма. В миналото звездата редуваше изваяно мускулесто тяло с периоди на отпускане и дори сериозно наддаване на тегло, но сега изглежда е в много добър етап. 

Janet публикува своя снимка, облечена с рокля по тялото с животински принт, както и клипче от партито, което изглежда се е състояло в голяма компания в нощен клуб. На кадрите звездата духа свещите на тортата си в първите секунди на 16-и май. 

“Благодаря на всички за красивите пожелания за рождения ми ден. Те го направиха още по-специален. Обичам ви", написа тя в поста си. В коментарите тя получи още поздравления, включително от сестра си, La Toya Jackson, от актрисата Jenna Dewan и рапъра Busta Rhymes.

През април носителката на "Грами" стартира турнето си "Together Again". Четири месеца по-рано тя съобщи за обиколката с видео, в което са събрани кадри от нейни хитови изпълнения през годините. С концертите Janet празнува своята дългогодишна кариера. Шоуто вече беше посетено от звезди като Tom Cruise, бившата му съпруга Katie Holmes, Ciara, Alicia Silverstone и Angela Bassett.

Новини