Jared Leto изкачи "Емпайър стейт билдинг" и съобщи за турне на Thirty Seconds To Mars

10 ноември 2023
Jared Leto
Снимка от БГНЕС

Jared Leto от Thirty Seconds To Mars се изкачи на "Емпайър стейт билдинг", за да отпразнува обявяването на световното турне на групата „Seasons“, което ще се състои през 2024 г.
 
Бандата ще обиколи света с концерти в Латинска Америка, Европа, Северна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Това ще бъде първото самостоятелно турне на състава от повече от пет години.

На 9-и ноември Leto осъществи исторически подвиг, като направи първото легално изкачване на прочутия небостъргач в Ню Йорк. Все пак трябва да се отбележи, че неговото катерене е започнало на 86-ия и е завършило на 104-ия етаж на сградата в Манхатън. 

В изявление фронтменът на групата обясни:

„Сградата е доказателство за всички неща, които могат да бъдат постигнати в света, ако вложим умовете си в тях, което до голяма степен е и вдъхновението зад нашия най-нов албум, "It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day".

Турнето на Thirty Seconds To Mars ще започне през март 2024 г. с поредица от фестивални участия в Южна Америка. Оттам те ще се отправят към Обединеното кралство и ЕС през април и май, последвани от летен преход през САЩ през юли и август. Обиколката ще завърши в Австралия и Нова Зеландия през септември.

Билетите за Великобритания и ЕС ще бъдат пуснати в продажба в петък, 17-и ноември. 

Leto не за първи път изненадва феновете с уменията си за катерене - през юни певецът и актьор изненада минувачите в Германия, след като беше забелязан да се катери по стената на хотел без обезопасителни колани. 

Албумът "It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day" излезе на 15-и септември.

Новини