Jason Momoa не иска вече да е крал на Атлантида

23 декември 2023
Jason Momoa
Снимка от YouTube screenshot

"Аквамен и изгубеното кралство" излезе след петгодишен период на изчакване, откакто първият филм направи своя голям касов удар. Още по-дълго е пътуването на Джейсън Момоа, който се превъплъщава в ролята на атланта преди повече от 10 години. 

За съжаление изглежда, че пътуването на Момоа като Краля на Атлантида е към своя край, макар че Питър Сафран, съизпълнителен директор на DC Studios, казва, че актьорът винаги ще бъде добре дошъл за DC и Warner Bros. и вече се подготвя за участие във филма на студиото по видеоиграта Minecraft, съобщава БГНЕС. Това обаче не е достатъчно, за да задържи актьора за бъдещите филми на DC. Поне не в ролята на краля на Атлантида. Откакто Сафран и Джеймс Гън поеха поста на съизпълнителни директори на DC Studios миналата година, двойката замисля своя собствена версия на DCU, която напълно пренастройва всичко, създадено от студиото през последните 10 години.

"Аквамен и изгубеното кралство" бележи официалния край на DCEU, а сладко-горчивият момент за съжаление е малко неубедителен, като първите отзиви отразяват неблагоприятни реакции. 

Филмът с Джейсън Момоа в главната роля и под режисурата на Джеймс Уан в момента има 38% рейтинг от критиците в Rotten Tomatoes. The Hollywood Reporter описва продължението като "разочароващо привързано към формулата". 

Новини