Jason Momoa затваря няколко глави от живота си едновременно

След раздялата с Lisa Bonet, актьорът приключи и снимките на "Аквамен 2"

14 януари 2022
social
Снимка от БТА

Jason Momoa затваря няколко глави от живота си едновременно. Часове след като обяви, че се разделя със съпругата си, стана ясно, че е приключил и снимките на новия си филм. 

42-годишният Momoa информира в сряда, че с 54-годишната Lisa Bonet слагат край на брака си, като публикува съвместно изявление. По-късно същия ден е приключила работата по втория филм за Аквамен “Изгубеното кралство”. 

Режисьорът на продукцията от вселената на DC Comics, James Wan, отбеляза случая с кадър от снимачната площадка с Momoa и колегата му Patrick Wilson.

"И най-накрая, най-накрая, най-накрая финал на снимките на наистина последния ден на #Aquaman2 в Малибу с тези двама джентълмени @prideofgypsies @thereelpatrickwilson Да, много се мокрим, много, в този филм”, написа Wan към снимката с двамата усмихнати актьори и добави “Имам да измина още дълъг път преди да е готов, но нямам търпение да споделя този малък филм с вас”. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от James Wan (@creepypuppet)

Momoa отново влиза в ролята на повелителя на океаните Артър Къри или Аквамен, в който участват също Amber Heard и Nicole Kidman. 

В сряда актьорът публикува съвместно изявление със съпругата си Bonet, в което двамата обявяват край на 16-годишната си романтична връзка. В него се казва, че макар да прекратяват брака си, любовта между тях остава, както и тяхната отдаденост на двете им деца - Lola на 14 години и Wolf на 13 години. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jason Momoa (@prideofgypsies)

 В интервюта Jason е споделял, че бившата съпруга на Lenny Kravitz е неговата голяма детска любов.

 

Новини