Jason Momoa ще защитава семейството си и света в "Аквамен 2"

11 септември 2023
Jason Momoa
Снимка от YouTube screenshot

Само няколко дни ни делят от дългоочаквания трейлър на "Аквамен 2". 

От екипа на продукцията пуснаха тийзър на предстоящото продължение "Аквамен и изгубеното кралство" и обявиха, че пълното рекламно видео на филма ще бъде пуснато в четвъртък. 

В клипчето, което можем да гледаме сега, Jason Momoa се завръща във филмовата вселена на DC, а премиерата на лентата ще бъде на 20-и декември. 

James Wan отново е в режисьорския стол, а на Аквамен отново ще партнират Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II и Nicole Kidman.

Ето какво пише в описанието на продукцията: 

“След като не успя да победи Аквамен в първия филм, Черната манта, все още воден от желанието да отмъсти за смъртта на баща си, няма да се спре пред нищо, за да унищожи Аквамен веднъж и завинаги. Този път Черната манта ще бъде още по-страшен противник, защото се е сдобил с митичния Черен тризъбец, който притежава древна и злокобна сила. За да се пребори с него Аквамен се обръща към своя брат Орм - бившият крал на Атлантида, който беше вкаран в затвора. Двамата ще трябва да загърбят различията си, за да защитят кралството и да спасят семейството на Аквамен, а и целия свят, от необратимо унищожение". 

Новини