Селена Гомес и Зейн Малик се държат за ръце

Новината за излизането им се разпространи и в TikTok

28 март 2023
Selena Gomez
Снимка от БГНЕС

Селена Гомес и Зейн Малик, предизвикват слухове за връзка, след като бяха забелязани да вечерят заедно в Ню Йорк. Двамата бяха заснети да се държат за ръце.  Новината за излизането им се разпространи и в TikTok, след като потребител @klarissa.mpeg сподели размяна на текстови съобщения със своя приятелка, която твърди, че е била домакиня на двойката в неназован ресторант в града. След като обясни, че и тя, и приятелят ѝ работят в любимите на знаменитостите горещи точки, тя сподели скрийншот на разговора им в SMS, в който приятелят пише: "Разкажи ми как Селена Гомес и Зейн току-що влязоха в  ресторанта ръка за ръка, целувайки се, и аз ги настаних".

Вечерята идва седмици след като фенски акаунти в Туитър забелязаха, че Гомес наскоро е последвала Малик в Instagram. Феновете разпространиха и момент от червения килим от началото на 2010 г., в който Гомес е попитана кой член на One Direction би искала да целуне най-много. "О, не", отговаря изпълнителката, преди бързо да отговори: "Зейн", като се кикоти.

Звездата за последно беше свързвана с Дрю Тагарт от "Chainsmokers", след като двамата бяха забелязани заедно в боулинг зала през януари. Тя обаче побърза да разсее слуховете за връзка и публикува изтрита вече публикация в Instagram, в която потвърди, че е свободна. 

@riristea Credit: @klarissa.mpeg Selena Gomez & Zayn Malik Dating?! #zayn #zaynmalik #selenagomez #popculture #celebgossip #riristea #entertainmentnews #celebritynews #celebnews #rivetsoro ♬ original sound - RiRi’s Tea ☕️

Новини